Tractari auto Alexandria

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Alexandria, precum si datele lor de contact:

 • nume;
 • adresa;
 • nr de telefon;
 • website;
 • adresa de email;
 • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Alexandria

Andreea Trans Company

Adresa: Nespecificata
Website: http://www.tractari-auto0744603090.ro/
Telefon: 0744 603 090
Email: geluang@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractezautoro/


Tractari-auto

Adresa: Nespecificata
Website:
Telefon: 0767 667 580
Email:
Pagina de Facebook:


Tractari Auto Teleorman

Adresa: Str. Cuza Voda, nr. 113, bl. V4, sc. B
Website:
Telefon: 0767 552 982
Email: ianamarius@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractari-Auto-Alexandria-1848049148772114


Auto Papi

Adresa: Nespecificata
Website:
Telefon: 0761 848 675
Email: auto_papi@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Tractari Auto Rosiorii de Vede

Adresa: Rosiorii de Vede (adresa nespecificata)
Website:
Telefon: 0763 614 995
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractarirdv/


Ce servicii mai poate oferi o firma de tractari auto Alexandria?

Aproape toata lumea a experimentat ghinionul de a ramane cu masina in pana. Acest lucru tinde sa se intample atunci cand te astepti cel mai putin si nu este niciodata amuzant si simplu de gestionat. Raspunsul obisnuit in aceste situatii, in special daca te afli deja pe drum, este sa apelezi un serviciu de tractari Alexandria care sa iti transporte masina la un atelier. In mod normal, oamenii vad astfel de servicii doar ca pe un mijloc de a transporta masina avariata din punctul A in punctul B. Totusi, o companie de top poate oferi mult mai mult de atat. Alte situatii in care poti lua in considerare solicitarea serviciilor unei companii din aceasta industrie includ:

 • Incuierea cheilor in vehicul. Un eveniment relativ comun, in care primul instinct este sa suni un membru al familiei care sa aduca o cheie de rezerva. Cu toate acestea, o cheie de rezerva nu este intotdeauna disponibila, iar o companie de calitate va raspunde de obicei in termen de cateva minute cu instrumentele necesare pentru a descuia rapid un vehicul.
 • Pornirea de urgenta/alimentarea cu combustibil. In astfel de circumstante, nimeni nu trebuie sa treaca prin procesul incomfortabil si posibil periculos de a incerca sa solicite ajutor de la un strain, si nici nu trebuie sa mearga pe jos kilometri intregi pana la cea mai apropiata benzinarie. Cu un serviciu profesionist de tractari Alexandria poti rezolva aceste probleme in cateva minute.
 • Schimbarea anvelopelor. Deseori, schimbarea unui cauciuc cu pana nu este la fel de simplu cum ti-ai imagina si poate fi o operatiune periculoasa daca se desfasoara pe marginea unui drum aglomerat. Apelarea la o firma de acest profil este cel mai rapid si mai sigur mod de a instala o roata de rezerva.
 • Servicii pentru autoutilitare si camioane. Nu doar vehiculele pentru pasageri au nevoie de asistenta rutiera. Unele companii din acest domeniu sunt echipate pentru a gestiona remorcarea si recuperarea autoutilitarelor si camioanelor. Ar putea exista si situatii chiar mai serioase, in care este nevoie de interventia unei macarale pentru a recupera o autoutilitara de mari dimensiuni. O firma de tractari auto Alexandria calitate trebuie sa ofere aceste servicii.
 • Incarcarea si organizarea marfurilor. Un serviciu de remorcare bine echipat trebuie sa aiba abilitatea de a realinia si reorganiza o incarcatura inegala transportata de o autoutilitara.
 • Recuperarea de pe teren accidentat si de sub apa. Nu toate accidentele si avariile au loc pe sosea. O firma din industria de tractari bine dotata va avea posibilitatea de a ajunge la vehiculul tau oriunde se va afla acesta.
 • Licitatii auto. Ocazional, aceste companii se vor confrunta cu vehicule care au fost abandonate si trebuie indepartate. Acest lucru va duce deseori la organizarea unei licitatii de catre firma, licitatie prin care se pune in vanzare vehiculul abandonat. Daca o persoana este in cautarea unei noi masini, aceste licitatii ar putea fi o metoda grozava de a cumpara la un pret foarte mic. Trebuie avut in vedere faptul ca aceste vehicule nu sunt insotite de niciun fel de garantie.

Acestea sunt doar cateva dintre serviciile oferite de o firma de tractari auto Alexandria, pe langa remorcarea obisnuita a unei masini avariate catre un atelier. Tine cont de aceste lucruri urmatoarea data cand ai o necesitate legata de autovehiculul pe care il conduci.