Tractari auto Cluj Napoca

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Cluj Napoca, precum si datele lor de contact:

 • nume;
 • adresa;
 • nr de telefon;
 • website;
 • adresa de email;
 • pagina de Facebook;

Firme de tractari, remorcari si asistenta rutiera in Cluj Napoca

Alextrac

Adresa: Str. Cetatii, nr. 61
Website: https://www.alextrac.ro/
Telefon: 0744 854 443
Email: office@alextrac.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/alextrac.ro/


Tractari-Cluj-Napoca.ro

Adresa: Nespecificata
Website: https://tractari-cluj-napoca.ro/
Telefon: 0742 888 270
Email: contact@tractari-cluj-napoca.ro
Pagina de Facebook: –


Tractari-Auto-Cluj.ro

Adresa: Nespecificata
Website: http://tractari-auto-cluj.ro/
Telefon: 0741 483 539
Email: office@tractari-auto-cluj.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TractariAutoCluj.0741.483.539/


Caliche

Adresa: Str. Dambovitei, nr. 11
Website: https://www.tractariautocluj.ro/
Telefon: 0752 515 313
Email: tractariautocluj@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractariautoclujcaliche/


Cameleon Expres

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu, nr. 35
Website: https://www.transport-masini.ro/
Telefon: 0740 764 495
Email: contact@transport-masini.ro
Pagina de Facebook: –


Neco International

Adresa: Str. Aurel Vlaicu, nr. 60
Website: http://www.tractariautocluj.net/contact-tractari-auto/
Telefon: 0744 779 984
Email: contact@tractariautocluj.net
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractariautoclujnonstop/


TractareCluj.ro

Adresa: Str. Tribunul Vladutiu, nr. 11
Website: http://www.tractarecluj.ro
Telefon: 0744 613 581
Email: tractari@tractarecluj.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractare-Depanare-Cluj-Napoca-1574820536101047/


BB

Adresa: Str. Luceafarului, nr. 3
Website: http://www.bbtractariauto.ro
Telefon: 0752 018 018
Email: office@bbtractariauto.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/bbtractariautocluj/


4×4

Adresa: Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 13A
Website: http://4x4tractariauto.ro
Telefon: 0744 477 417
Email: eugen_petras@yahoo.com
Pagina de Facebook: –


Zolicar

Adresa: Str. Constanta, nr. 35
Website: http://www.zolicar.ro
Telefon: 0744 994 488
Email: –
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ZolicarTractari/


Servicii aditionale oferite de firmele de tractari auto Cluj Napoca

Foarte multa lume a avut neplacerea ramanerii cu masina in drum, in asa-numita pana. Asa ceva este un lucru care sa se intample exact cand te astepti mai putin, si mereu lipseste partea amuzanta, fiind o problema nu intotdeaunausor de gestionat. Rezolvarea acestor situatii se face, mai ales daca esti deja la drum, chemand un serviciu specializat pentru tractari auto Cluj Napoca, care poate sa iti ridice si sa transporte masina defecta pana la cel mai apropiat service auto.

In situatii normale, oamenii vad intr-o companie de tractari de autovehicule doar mijlocul de a transporta o masina defecta . Cu toate astea, o firma de top ofera posibilitati mult mai variate decat atat. Alte ocazii cand vei putea apela la serviciile unei firme de tractari autovehicule includ:

 • Recuperarea cheilor incuiate in autovehicul. Un lucru relativ obisnuit, in care primul gand este ca sa-l suni pe un membru din familie pentru a aduce una dintre cheile de rezerva. Insa nu este meu disponibila o cheie de rezerva, in vreme ce o companie specializata in tractari auto Cluj Napoca va raspunde prompt, de obicei in doar cateva minute, venind cu instrumentele trebuincioase pentru a deschide rapid un vehicul.
 • Alimentarea cu combustibil sau cu curent electric. Intr-o astfel de situatie, nu trebuie ca nimeni sa treaca prin starea inconfortabila si posibil periculoasa incercand sa ceara sprijin de la o persoana straina, si nici nu este necesar sa mearga kilometri intregi pe jos pentru a ajunge la o benzinarie. Aceasta problema poate fi rezolvata in doar cateva minute de catre companiile de tractare.
 • Schimbarea unei roti. Sa remediezi pana unui cauciuc nu este un lucru chiar la fel de simplu precum ti-ai putea imagina. Ar putea chiar sa fie o operatiune periculoasa – daca se realizeaza pe o margine de drum aglomerat. Sa apelezi la o companie de tractari auto Cluj Napoca este de departe cea mai rapida si cea mai sigura metoda de a monta roata de rezerva.
 • Tractarea si recuperarea de autoutilitare si camioane. Probleme neplacute pot aparea si la alte autovehiculele decat cele pentru pasageri, avand si acestea nevoie, uneori, de o asistenta rutiera. Unele firme din domeniu sunt special echipate pentru gestionarea remorcarii si a recuperarii autoutilitarelor si camioanelor. Pot fi chiar si situatii mai deosebite, cand este necesara interventia, de exemplu, a unei macarale ca sa se poata recupera un vehicul autoutilitar de mari dimensiuni. O firma de tractari Cluj de calitate trebuie sa fie gata oricand sa ofere si aceste servicii.
 • Reincarcarea si reorganizarea marfurilor. Un bine echipat serviciu de tractare si remorcare este necesar sa aiba inclusiv abilitatea realinierii si reorganizarii un incarcaturi inegale pe care o transporta o autoutilitara.
 • Recuperarea in situatiile de teren accidentat ori de sub suprafata apei. Exista avarii si accidente care pot avea loc departe de drum. O firma serioasa din industria de tractari auto Cluj Napoca dotata corespunzator va oferi inclusiv posibilitatea ajungerii la autovehiculul tau, oriunde s-ar putea afla acesta.
 • Licitatii auto. Din cand in cand, aceste firme de tractare se pot confrunta cu situatii in care vehiculele ce au fost abandonate in diverse locuri trebuie indepartate. Pentru asta, deseori firma organizeaza o licitatie, prin care aceasta va pune la vanzare respectivul vehicul abandonat. Daca se intampla ca cineva sa fie in cautarea unui autovehicul, aceste licitatii pot ca sa fie o oportunitate grozava pentru a putea cumpara cu bani foarte putini. Insa nu treuie ca sa uitam faptul ca autovehiculele respective nu vin insotite deloc de vreo garantie.

Iata doar cateva servicii pe care le poate oferi o companie de tractari auto Cluj Napoca, in afara obisnuitelor remorcari a masinilor avariate pana la un atelier. Poti tine cont de toate aceste lucruri atunci cand ai o problema legata de masina pe care o conduci.