Tractari auto Giurgiu

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Giurgiu, precum si datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Giurgiu

Lucmar

Adresa: Str. Negru Voda, nr. 77
Website: http://www.lucmarauto.ro
Telefon: 0728 270 527
Email: danieldeacu@lucmarauto.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Lucmar.Giurgiu/


Unitrac Logistic

Adresa: Nespecificata
Website: http://www.nonstoptractari.ro
Telefon: 0724 053 043
Email: comenzi@nonstoptractari.ro
Pagina de Facebook:


Autodan

Adresa: Nespecificata
Website: http://tractarigiurgiu.ro/
Telefon: 0726 677 687
Email: tractari@autodan.ro
Pagina de Facebook:


Nume nespecificat

Adresa: Nespecificata
Website:
Telefon: 0723 206 942
Email: autosos_giurgiu@yahoo.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractari-auto-giurgiu-411348302332156/


Cum trebuie sa alegi o firma de tractari Giurgiu

Orice serviciu cu reputatie de remorcari sau tractari Giurgiu va oferi taxe rezonabile. Incercati sa gasiti o companie de remorcare care va accepta plati de la firma la care sunteti asigurat. Plata integrala a taxelor in avans ar putea sa nu fie potrivita pentru Dvs intr-o situatie de urgenta, asa ca incercati sa descoperiti daca exista taxe nenecesare. Puteti realiza acest lucru facand o vizita rapida pe website-ul firmei. Este de asemenea important sa descoperiti distanta pe care compania este dispusa sa calatoreasca, si daca nu vor exista taxe exorbitante pentru distante lungi suplimentare. Si apelati mereu la o companie care este familiarizata cu autovehiculul dumneavoastra – acest lucru va asigura ca nu vor exista pagube in timpul procesului de remorcare.

Este extrem de important sa alegeti o companie de remorcare masini complet asigurata. Daca se intampla ceva nedorit in timpul procesului de remorcare, nu vreti sa fiti raspunzator pentru eventualele costuri. Orice daune care apar pe parcurs cat masina Dvs este pe mana companiei de tractare ar trebui sa fie acoperite de aceasta societate si nu de Dvs. Acesta este cel mai bun mod de a va asigura ca nu se profita de dumneavoastra. Cereti sa vedeti documentatia de licentiere, asta va va oferi linistea sufleteasca. Amintiti-va ca atunci cand vine vorba de remorcarea masinii, sunteti responsabil de asta.

Veti vrea, bine-nteles, sa aflati daca veti fi nevoit sa platiti in momentul in care veti fi tractat, la final ori, in caz ca e posibila sustragerea de la asigurator. Daca va gasiti in jurul orasului, este foarte important sa apelati la o societate de tractari auto Giurgiu posesoare de echipamente moderne, in asa fel ca sa nu fie surprize neplacute.

Daca sunteti la distanta mare de domiciliu, probabil nu mai aveti timpul necesar pentru a cauta pe Internet ca sa gasiti niste pareri referitoare la serviciile prestate de catre diferite firme; de aceea, prima data,  e indicat sa apelati la prietenii apropiati, existand posibilitatea ca acestia sa recomande un specialist, salvand astfel atat timp, cat si energie. In caz ca niciunul nu poate sa va recomande o companie de tractari Giurgiu, atunci singura varianta ramasa este cea de a cauta singur pe Internet o solutie.

Dupa ce gasiti numerele catorva firme de tractari, puteti sa le apelati si sa cautati informatii referitoare la serviciile prestate si la tariful per kilometru. Nu trebuie lungita discutia mai mult de cateva minute cu niciunul dintre agenti, ci numai cat sa aflati informatiile minime necesare. Pe baza acestora va fi mult mai usor sa optati pentru firma de tractari auto Giurgiu potrivita nevoilor aparute.