Tractari auto Oradea

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Oradea, precum si datele lor de contact:

 • nume;
 • adresa;
 • nr de telefon;
 • website;
 • adresa de email;
 • pagina de Facebook;

Firme de tractari, remorcari si asistenta rutiera in Oradea

Gig Impex

Adresa: Calea Clujului, nr. 294
Website: http://gigimpex.ro/
Telefon: 0722.258-311
Email: man@gigimpex.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractare.oradea.ro/


Riodepan

Adresa: Str. A.D. Xenopol, nr. 28
Website: https://tractariautooradea.ro/
Telefon: 0740.508-833
Email: office.riodepan@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Riodepan-Tractari-Auto-Oradea-1441957152770740/


Automentes Non Stop

Adresa: Bd. Dacia, nr. 23
Website: http://tractari-auto-oradea.ro
Telefon: 0722.649-946
Email:
Pagina de Facebook:


TractareOradea.ro

Adresa: Nespecificata
Website: http://tractareoradea.ro/
Telefon: 0721.811-046
Email: info@tractareoradea.ro
Pagina de Facebook:


TractariAuto-Oradea-Nonstop.ro

Adresa: Str. Sextil Puscariu, nr. 21
Website: https://www.tractariauto-oradea-nonstop.ro/
Telefon: 0745.592-002
Email:
Pagina de Facebook:


Nicoalma Euro Trans

Adresa: Calea Clujului, nr. 272
Website: https://www.tractaribihor.ro/
Telefon: 0741.213-121
Email:
Pagina de Facebook:


Tractari auto Oradea

Adresa: –
Website: https://www.tractari-auto.net/
Telefon: –
Email: dispecerat@tractari-auto.net
Pagina de Facebook: –


Cum sa alegeti compania de tractari auto Oradea potrivita

Alegerea companiei de tractari poate avea o solutionare confortabila, dar devine o situatie nefericita atunci cand alegeti gresit. Urmati acesti pasi pentru a va asigura ca urmatoarea alegere este o experienta placuta:

Stabiliti ce este acceptabil

Oamenii care se plang de experientele legate de remorcare, invariabil enumera una dintre urmatoarele situatii:

 • Taxa de tractare a fost mai mare decat au scontat (reclama mincinoasa).
 • Camionul de remorcare nu a ajuns in intervalul de timp stabilit.
 • Operatorul camionului nu a fost profesionist.
 • Camionul de transport a fost intr-o stare proasta.
 • Operatorul a fost dur cu vehiculul remorcat.

Acestea sunt cele mai frecvente cinci plangeri ale soferilor in legatura cu serviciile de tractari auto Oradea. Cu putina sarguinta, puteti fi pregatiti pentru acel incident nedorit sau pentru o defectiune, si sa va urmati drumul cu incredere.

Unde sa incepeti

Solutia pentru o experienta de remorcare pozitiva incepe cu dumneavoastra. Cele mai multe companii de asigurari ofera programe de asistenta rutiera 24/7. Exista, de asemenea, asigurari ce includ asistenta rutiera pe marginea drumurilor, asadar incepeti prin a sti ce acoperire de tractare va ofera asigurarea, daca exista vreuna. Daca aveti asigurare rutiera de orice fel, asigurati-va ca numarul de contact si termenii contractului sunt in masina, si ca toti soferii cunosc acoperirea. Aceasta poate usura inconvenienta.

Intrebari

In cazul in care nu aveti acoperire si aveti nevoie de remorcare sau de asistenta rutiera, provocarea este sa gasiti un furnizor de renume. Aveti posibilitatea sa utilizati telefonul mobil sau sa online pentru a gasi o companie de tractari Oradea ce deserveste zona in care masina este avariata. Asigurati-va ca stiti locatia exacta unde va aflati si locatia unde doriti sa remorcati vehiculul. Companiile de remorcare taxeaza la kilometru. Furnizorii includ adesea o taxa pe kilometraj pentru intoarcere, in functie de distanta. Fiti precisi in detalii.

Ar trebui sa stiti, de asemenea, anul de fabricatie si producatorul vehicului care urmeaza sa fie remorcat. Acest lucru va permite companiei de tractari auto Oradea sa stie ce tip de vehicul au nevoie sa expedieze.

Daca stiti pe cineva din zona, ii puteti contacta si ii intrebati pe cine va recomanda. Daca doriti sa cautati pe Internet sau Paginile Aurii, cautati o mentiune a acreditarilor si/sau rating-ul firmei alese.

Daca aveti nelamuriri, contactati agentul dvs. de asigurare sau clubul auto in care sunteti inscris. Ei vor fi bucurosi sa va ajute si sa va spuna ce sa faceti in continuare. Acestia pot face toate aranjamentele de remorcare pentru Dvs, asadar asigurati-va ca puteti sa le spuneti toate informatiile de mai sus. In unele cazuri, este posibil sa nu fie necesar pentru Dvs. sa stati cu masina.

La ce trebuie sa fiti atenti

In cazul unei defectiuni sau a unui accident, asigurati-va ca autovehiculul este in conditii de siguranta in afara drumului. Aceasta este prima Dvs responsabilitate. De acolo, puteti incepe sa rezolvati problema.

Este imperios necesar sa cereti un pret fix. Solicitati informatii despre orice costuri suplimentare. Precizati in mod clar suma pe care se asteapta sa o platiti, si adresa la care vehiculul trebuie sa fie tractat. Inainte de a plasa comanda, asigurati-va ca furnizorul este de acord ca acel pret este pretul total, ca acesta are informatii 100% clare despre locul unde va aflati, si destinatia finala.
Daca aveti un telefon mobil, dati firmei de tractari auto Oradea numarul – in cazul in care va deplasati in imprejurimi sa asteptati.

Este regratabil pentru oricine sa se afle intr-o astfel de situatie, insa atunci cand sunteti proactiv, puteti reduce mult neplacerea.