Tractari auto Piatra Neamt

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Piatra Neamt, precum si datele lor de contact:

 • nume;
 • adresa;
 • nr de telefon;
 • website;
 • adresa de email;
 • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Piatra Neamt

Frontal Assistance

Adresa: Str. Obor, nr. 3
Website: http://e-tractari.ro
Telefon: 0333 401 392
Email: neamt@frontal.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Frontal-Assistance-354444511248780/


Loracost

Adresa: Str. Dumbravei, nr. 30
Website: http://www.asistentrutier.ro/
Telefon: 0744 534 088
Email: office@asistentrutier.ro
Pagina de Facebook:


Autoservice Roman

Adresa: Str. Nordului, nr. 7, Roman
Website: http://tractari-autoservice-roman.business.site/
Telefon: 0740 562 722
Email:
Pagina de Facebook:


Edimar Service

Adresa: Roman (adresa nespecificata)
Website:
Telefon: 0233 744 745
Email:
Pagina de Facebook:


Tuc Towing Services

Adresa: Piatra Neamt (adresa nespecificata)
Website:
Telefon: 0751 554 568
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractari.auto.neamt/


Atunci cand nu vrei sa apelezi la o firma de tractari auto Piatra Neamt

Atunci cand masina se defecteaza, e recomandat sa apelezi la o firma de tractari auto Piatra Neamt. Daca totusi, din diverse motive, nu doresti/ nu poti sa faceti acest lucru, in continuare iti prezentam cateva sfaturi care sa faca aceasta operatiune (foarte periculoasa) ceva mai sigura:

Cand tractezi tu

 • Atunci cand tu te afli in pozitia celui care tracteaza, trebuie sa respecti un minim de reguli. Prima regula este ca pornirea sa se faca lin, fara acceleratii bruste. Asigura-te ca franghia s-a intins la maxim inainte de a accelera. Accelereaza lin, nu brusc, pentru a nu rupe franghia.
 • Cand franghia este intinsa la maxim, greutatea vehicului din spate va smuci masina care tracteaza. Accelereaza pentru a evita ruperea franghiei.
 • Odata porniti, mentine o viteza mica, dar constanta. Multe tari au legi care limiteaza viteza vehiculelor care tracteaza/sunt tractate, dar asta nu inseamna ca nu poti conduce mai incet de atat, in cazul in care situatia o impune. Nu depasi si mentine masinile pe partea dreapta a drumului pentru a nu impieta traficului. Pune in functione semnalele de avarie, daca este posibil la ambele masini, pentru a-i avertiza pe altii ca ai o problema.
 • Condusul la viteza mica in aceste conditii asigura si o franare eficienta. Evitarea franarii bruste va limita posibilitatea ca masina pe care o tractezi sa te loveasca din spate. Atunci cand franezi, da-i timp soferului pe care il tractezi sa te vada facand acest lucru.

Cand esti tractat

 • In cazul in care te afli in pozitia celui tractat, actiunile tale sunt limitate, dar ele tot exista. La plecare, asigura-te ca esti pe scaunul soferului, asa cum faci cand conduci in mod normal. Tine cel putin o mana pe volan la orice moment. Singura pedala pe care o vei folosi va fi frana, asa ca trebuie sa te asiguri ca te afli pregatit sa franezi cand va fi nevoie.
 • Asigura-te ca imiti, pana la cel mai mic detaliu, miscarile masinii care te tracteaza. Tine-ti ochii pe stopurile celui din fata, pentru a fi pregatit sa franezi atunci cand este cazul. Porneste avariile, daca functioneaza.
 • Cel mai important lucru atunci cand esti tractat e sa fii cu ochii pe franghie. La orice moment, aceasta trebuie sa fie extinsa la maxim, pentru a evita ruperea ei. Cand franezi, asigura-te ca franezi pastrand franghia intinsa, iar nu pana cand te apropii la cativa centimetri de cel din fata ta.

In incheiere, iti recomandam inca o data sa apelezi la o firma de tractari auto Piatra Neamt. Astfel de firme au echipamente specializate si personal cu experienta pentru a duce operatiunea pana la capat in siguranta si fara daune.