Tractari auto Pitesti

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Pitesti, precum si datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Pitesti

TractariPitestiNonStop.ro (nume nespecificat)

Adresa: Nespecificata
Website: http://www.tractaripitestinonstop.ro
Telefon: 0728 060 006
Email:
Pagina de Facebook:


Nafi Profesional Trans

Adresa: Str. Stefan Ciobanu, nr. 18
Website: http://www.tractari-pitesti.ro
Telefon: 0742 018 685
Email: sc_nafi_profesional_trans@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Miriad Trans

Adresa: Calea Dragasani, nr. 23
Website: http://www.accesoriiautopitesti.ro/
Telefon: 0748 400 185
Email: adrian_necsescu@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AdrianMiriad/


Astoria Euro Business

Adresa: Aleea Papucesti, nr. 55A
Website: https://www.tractariautopitesti.ro
Telefon: 0740 848 902
Email: office@tractariautopitesti.ro
Pagina de Facebook:


Kilicom

Adresa: Nespecificata
Website: https://www.kilicomtractariauto.ro/
Telefon: 0744 632 246
Email:
Pagina de Facebook:


Alimar Tractari Land

Adresa: Nespecificata
Website: http://tractari-auto-pitesti.ro
Telefon: 0748 867 104
Email:
Pagina de Facebook:


Cinci aspecte de investigat inainte de a alege o firme de tractari auto Pitesti

In cazul in care ai nevoie sa apelezi la o companie de tractare auto pentru a-ti transporta masina, nu presupune ca procesul va fi la fel de simplu precum pare in filme (acestea sunt reprezentate foarte simplist: o masina cu un sistem de remorcare vine, iti ridica masina si platesti pe loc soferului sa te duca acasa sau la un service). Desi remorcarea masinii nu este ceva complicat, exista totusi cateva lucruri de care trebuie sa tii cont. In cazul in care nu faci acest lucru inainte de a alege o companie de tractare auto Pitesti, s-au putea sa ai parte de o surpriza neplacuta dupa acesta experienta.

1.Cunoaste situatia

Inainte de a apela la o firma de tractare auto, aduna cat mai multe informatii cu privire la situatia in care te afli si fa-le cunoscute si celor care iti vor furniza serviciile. Informatii precum unde se afla masina, tipul de automobil pe care il ai, starea in care acesta se afla si daca masina este blocata sau nu, vor ajuta compania de tractari sa decida ce fel de camion vor trimite si de ce fel de echipament vor avea nevoie.

2.Cere recomandari de la cluburile auto sau de la compania de asigurari

Daca esti membru al unui club auto, apeleaza la serviciu cu clientii al acestuia si cere sa te puna in contact cu o companie de tractari Pitesti colaboratoare, ale carei costuri sunt acoperite de club. Dar, daca nu esti membru al unui astfel de club sau trebuie sa tractezi masina pe o distanta considerabila, care este mai departe decat ce ar putea acoperi clubul, verifica daca compania de asigurari va acoperi costul remorcarii, fie prin platirea directa a facturii fie prin rambursare. Nu presupune ca bani vor fi in mod automat returnati, acest lucru depinde de la companie la companie.

3.Pretul serviciului

Asigura-te ca stii exact cat vei plati pentru serviciul de tractari auto Pitesti, mai ales daca il platesti din propriul buzunar. Verifica daca pretul include atat tractarea cat si cuplarea masinii de camion; unele companii percep taxe suplimentare pentru fiecare kilometru pe care il parcurgi. Trebuie sa stii suma finala pe care o vei plati inainte de a accepta ca masina sa iti fie tractata.

4.Reparatiile la fata locului

Uneori se poate intampla ca masina sa aiba o serie de probleme, unele dintre care pot fi simplu de rezolvat. Unele companii de asistenta rutiera Pitesti permit soferilor lor sa faca reparatii minore inainte de a porni la drum, iar acest lucru te pote ajuta sa economisesti bani cand iti duci masina in service. Atunci cand vorbesti cu cei de la remorcari, spune-le tot ce s-a intamplat si intreaba daca soferul poate avea grija macar de cateva dintre probleme. Aminteste-ti ca nu toate companiile fac acest lucru, asa ca nu fi dezamagit daca soferul nu face nimic altceva decat sa puna cablurile pe masina si sa o tracteze.

5.Politica de lucru

Unele companii de remorcare vor tracta masina pana la service si o vor lasa acolo, odata cu tine; altele duce atat masina, cat si pe tine oriunde ai nevoie, spre exemplu vor lasa masina la service, iar pe tine te vor duce acasa sau la un hotel. Acest lucru depinde, de asemenea, de cat de ocupata este compania. Intreaba de la bun inceput daca trebuie sa te ocupi de transportul tau acasa sau daca conducatorul auto te poate ajuta.

Orice companie de tractari auto Pitesti doreste sa te ajute, insa ei, au, de asemenea, propriile lor moduri de a face lucrurile. Cel mai bine este sa afli toate aceste detalii inainte de a alege un serviciu de remorcare.