Tractari auto Satu Mare

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Satu Mare, precum si datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Satu Mare

Celeno Trans

Adresa: Nespecificata
Website: http://www.tractari-satu-mare.ro/
Telefon: 0741 464 647
Email: tractariautosm@yahoo.com
Pagina de Facebook:


SHG Truck

Adresa: Carei (adresa nespecificata)
Website: http://tractariautocarei.weebly.com/#/
Telefon: 0741 717 893
Email:
Pagina de Facebook:


Birtoc Trans

Adresa: Nespecificata
Website: https://www.birtoctrans.ro/
Telefon: 0752 026 675
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TractariAutoSatuMare/


TractariAutoSM.com

Adresa: Str. Agricultorilor, nr. 8
Website: http://tractariautosm.com/
Telefon: 0746 129 362
Email: pusztito_lsz83@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Alibaba Trans

Adresa: Str. Aurel Vlaicu, nr. 12
Website: https://tractari-auto-satumare.ro
Telefon: 0745 244 933
Email: alibaba_trans@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/alibabatractari/


Cu ce iti poate fi de ajutor o firma de tractari auto Satu mare?

Cand vrei sa pleci undeva cu autoturismul, tocmai de o tractare ori de o remorcare a masinii nu vei gandi ca vei avea nevoie. Pana iesi pe drum, nimic nu pare a va strica buna dispozitie. Din pacate, oricine va avea, la un moment dat, nevoie ca sa foloseasca un serviciu de tractari auto Satu Mare, dintr-o diversitate de motive.

Cu lipsa de combustibil

Nu rareori se intampla ca sa pleci undeva fara ca sa verifici combustibilul din rezervor, bazandu-te pe sonda si pe martorul de la bord. Care, insa, pot functiona bine, sau nu… Dupa cum, desi stiai ca ai fost de putin timp la benzinarie, dupa ce ai ajuns cu masina acasa, aceasta a mai fost folosita ori la cumparaturi, de catre sotia ta, ori la coafor de catre fata… Sau, s-ar putea sa fie nevoie ca sa ocolesti kilometri buni pentru ca este o portiune de drum in lucru ori a avut loc un accident. Tocmai in astfel de situatii ai putea sa afli ca rezervorul masinii tale este cam gol, iar drumul pana la destinatie este inca la o mare distanta.

Daca se intampla un astfel de pocinog, pesemne ca vei nota intr-un colt al mintii sa planifici mai tarziu ceva discutii cu sotia ori fiica ta. Insa, pana la acele momente, trebuie ca sa iei rapid legatura cu o companie de tractari auto Satu Mare. Ea iti poate transporta masina pana la cea mai apropiata benzinarie, ca sa-ti umpli rezervorul si apoi sa ajungi în timp util la serviciu. In cazul in care tii la indemana o carte de vizita sau o intrare in agenda cu numele si telefonul unei companii de tractari si de remorcari autovehicule, lesne vei putea ca sa ii contactezi cu operativitate. Mai toti oamenii isi noteaza respectivul numar in telefon ori tin o carte de vizita sau o notita in portofel, pentru situatii de urgenta.

Cu anvelopele

Se poate intampla ca sa ai o pana de cauciuc. Este unul dintre cele mai comune si mai suparatoare aspecte de care se poate lovi un sofer, gropile, pietrele ascutite, cioburile de sticla, scurgerile de valve ori vandalismul pot contribui la aparitia penelor de cauciuc. In momentul in care acest lucru se intampla si poti trage masina in afara spatiului carosabil, in cazul in care stii cum s-o faci si ai si toate sculele necesare, ai putea ca sa iti schimbi singur roata ori anvelopa, in functie de situatie.

Chiar daca acest lucru poate sa iti ofere o senzatie de disconfort. Dar daca nu ai roata de rezerva, anvelopa, sculele ori echipamentul necesar? Iata tot atatea motive ca sa stii numarul de telefon al unei firme de tractari Satu Mare. Poti afla astfel, estimativ, cam cat dureaza pana iti vei putea relua drumul catre destinatie, putand astfel informa din timp colegii de la serviciu, membrii familiei ori prietenii despre situatia prin care treci. Dupa cum niste explicatii ale intarzierii pot preveni in mod elegant diverse neintelegeri ce ar aparea in cazut in care la destinatie te asteapta niste lucruri ori persoane mai sensibile…

Cu transportul

In acest timp, autovehiculul specializat de tractare auto Satu Mare va ajunge si va transporta autoturismul pana in locul unde este necesar ca sa ajungi. Adica, cu cea mai mare probabilitate, un autoservice local, in care cauciucul cu problema poate fi dat jos si inlocuit, asa incat sa poti sa iti ocupi din nou locul la volan si sa-ti conduci in siguranta masina. Avand in vedere timpul de realizare al acestei operatiuni, eventual poti lua in considerare si variante alternative pentru ajungerea la destinatia dorita.

Intrebari

Suplimentar fata de normalele si imediatele intrebari referitoare la aproximarea timpului de sosire, este indicat ca sa pui celor de la serviciul de asistenta rutiera si tractari auto Satu Mare diverse alte intrebari. Poate ai vrea ca sa stii spre ce atelier auto iti va fi transportata masina. La fel, este indicat ca sa soliciti un cost estimativ si programul reparatiilor.