Tractari auto Sfantu Gheorghe

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Sfantu Gheorghe, precum si datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Sfantu Gheorghe

Saigo Trans

Adresa: Str. Dealului, nr. 11
Website: http://www.tractariautocovasna.ro
Telefon: 0731 328 401
Email: contact@tractariautocovasna.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractariautocovasna/


Ungureanu Mihai Daniel PFA

Adresa: Piata Kalvin, nr. 9, Sfantu Gheorghe
Website:
Telefon: 0745 634 442
Email:
Pagina de Facebook:


Bohe Car

Adresa: Str. Kos Karoly, nr. 11
Website:
Telefon: 0744 246 725
Email:
Pagina de Facebook:


Driver

Adresa: Str. Korosi Csoma Sandor, nr. 23
Website:
Telefon: 0367 405 877
Email:
Pagina de Facebook:


Laky Transport

Adresa: Str. Nicolae Iorga, nr. 14
Website:
Telefon: 0740 473 203
Email: flogre02@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractari-Covasna-LAKY-Transport-SRL-424126017939185


Tractarea unui autovehicul cu o firme de tractari auto Sf Gheorghe

Defectarea autovehiculelor sau implicarea acestora in accidente rutiere duc implicit la necesitatea tractarii acestora in locuri unde pot fi reparate. Cand acest lucru se intampla intr-un oras aglomerat, trebuie sa se tina cont de cateva aspecte pentru ca tractarea sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta atat pentru autovehiculul tractat, cat si pentru autovehiculul care tracteaza.
Sunt destul de frecvente cazurile in care sunt intalnite pe strazi autovehicule care se tractaza unele pe altele cu ajutorul sufelor. Chiar daca acest lucru este legal in conditiile in care la tractare se folosesc bare metalice sau sufe elastice omologate, trebuie sa se tina cont ca intr-un oras aglomerat exista oricand riscul unui accident datorita nervilor acumulati in blocajele din intersectii, a stresului sau a neatentiei.

In plus, traversarea orasului cu ajutorul sufelor poate fi un adevarat calvar atat pentru soferii implicati in tractare, cat si pentru ceilalti participanti la trafic. Tractarea cu ajutorul sufelor elastice sau a barelor metalice are ca avantaj faptul ca in afara de ajutorul unui prieten care detine un autovehicul, nu exista alte costuri. Cu toate acestea, nu este recomandat sa se faca tractari cu ajutorul barelor sau a sufelor, mai ales de catre soferii incepatori sau fara experienta.

In ultimul timp, practica tractarii autovehiculelor defecte sau accidentate cu ajutorul sufelor este din ce in ce mai rar intalnita, aceasta fiind inlocuita de tractarea autovehiculelor cu ajutorul platformelor destinate acestui scop. Acesta este motivul pentru care tot mai multe firme specializate in tractari auto Sfantu Gheorghe s-au dezvoltat.

Astfel, in tara exista un numar mare de firme care se ocupa de tractari auto, acestea putand duce autovehiculele tractate oriunde in tara, in functie de nevoile clientilor. Exista de asemenea firme care transporta autovehicule chiar si in spatiul UE. Aceste firme de tractari auto Sf. Gheorghe vin in ajutorul clientilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7, deoarece sunt specializate pe un serviciu care trebuie asigurat non-stop.

Apelarea la firmele specializate in tractari auto este considerata cea mai buna alegere in cazul in care un autovehicul este defect sau a fost implicat intr-un accident. Acest lucru este confirmat de faptul ca tractarea se face in conditii de maxima siguranta, atat pentru autovehiculul tractat, cat si pentru cel care tracteaza.

Autovehiculele firmelor de tractari auto Sfantu Gheorghe sunt intalnite in aproape toate marile intersectii din oras, fiind astfel amplasate pentru a putea interveni cat mai rapid in cazul unei solicitari. Pe langa serviciile standard de tractari, firmele ofera si servicii suplimentare cum ar fi repararea defectiunilor minore la fata locului fara a mai fi nevoie de tractare. Astfel de servicii complementare pot aduce clienti firmelor si totodata prosperitate.

Firmele specializate in tractari Sf. Gheorghe folosesc autospeciale destinate acestui scop, omologate de catre autoritatile competente si tocmai de aceea riscul de defectare suplimentara a autovehiculului tractat este zero. De asemenea, personalul care se ocupa de tractari, este calificat si chiar specializat in astfel de activitati datorita experientei acumulate in timp.Tractarea autovehiculelor cu ajutorul platformelor sau al autospecialelor destinate acestui scop a devenit o practica in marile orase aglomerate.