Tractari auto Sibiu

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Sibiu, precum si datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Sibiu

Dr. Julian

Adresa: Str. Stefan cel Mare, nr. 137A
Website: http://service-tractarisibiu.ro
Telefon: 0752 295 798
Email: dr.auto10@gmail.com
Pagina de Facebook:


Tow Truck Service

Adresa: Str. Semaforului, nr. 26
Website: http://www.tractarisibiu-towtruck.ro
Telefon: 0743 788 205
Email: tractarisibiutowtruck@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ManyTowingService/


Dorymar

Adresa: Str. Andrei Saguna, nr. 5
Website: https://www.tractari-sibiu-dorymar.ro
Telefon: 0742 928 834
Email: office@tractari-sibiu-dorymar.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractari-Sibiu-Dorymar-1245255615570902/


Adi Service

Adresa: Str. Livezii, nr. 69
Website: https://tractariautosibiu.ro/
Telefon: 0752 210 069
Email: office@tractariautosibiu.ro
Pagina de Facebook:


CCA Autocar

Adresa: Calea Surii Mici, nr. 14
Website: http://tractari-sibiu.ro/
Telefon: 0722 216 090
Email: ccaautocar@yahoo.com
Pagina de Facebook:


Nume nespecificat

Adresa: Str. Luptei, nr. 37
Website:
Telefon: 0741 939 896
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractari-Auto-Sibiu-1942172059399404/


Alex Euro Trans

Adresa: Str. Sandu Aldea, nr. 9
Website: http://www.tractari-remorcari-sibiu.ro
Telefon: 0755 855 755
Email: office@tractari-remorcari-sibiu.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractari-Auto-Sibiu-800050983369016/


Cand avem nevoie de un serviciu de tractari auto Sibiu?

Daca este necesar ca o masina cu probleme tehnice sa fie transportata dintr-un loc in altul, un serviciu de tractari auto Sibiu poate salva situatia. El are echipamentul necesar si personalul specializat pentru a prelua masina in deplina siguranta si fara sa cauzeze daune suplimentare atat autovehiculului cat si altor bunuri.

Autovehiculele pot sa devina inoperabile in cazul in care au unele probleme, de exemplu mecanice. Cateodata este suficienta doar o problema marunta, cum ar fi defectarea unei banale bujii, pentru ca vehiculul sa fie scos din functiune. Insa, in alte cazuri poate sa fie vorba despre o problema mult mai mare, cum ar fi, de exemplu, un motor calat ori defectiunea unei transmisii. In oricare dintre aceste situatii, o autoutilitara specializata de la o firma de tractari Sibiu este oricand pregatita sa ia autovehiculul si sa il deplaseze de acasa si pana la atelierul de reparatii auto, locul in care vor fi remediate defectiunile.

Si in cazul unui accident auto exista posibilitatea unui rezultat care sa aduca o masina in starea de a nu mai putea fi condusa. Desi masina este avariata atat de tare incat nu poate fi reparata la locul faptei, ea poate fi pusa in mod obisnuit pe o platforma speciala si transportata spre un atelier, pana cand firma de asigurari va face toate masuratorile necesare si poata ajuta la gasirea unei solutii de inlocuire pe perioada reparatiilor.

Cand conduci pe drumuri total impracticabile, iar in Romania acest lucru poate fi intalnit destul de des, din pacate, exista posibilitatea sa scapi masina de sub control si sa poti ajunge intr-un sant ori intr-o gramada de zapada. Cu toate ca ea ramane, in continuare, in stare de functionare, ai nevoie de tractiune pentru a pune inapoi vehiculul respectiv pe drum. In aceasta situatie, va fi nevoie de un echipament numit troliu pentru a elibera autovehiculul din blocaj, iar acest echipament poate fi gasit cu usurinta apeland la o firma de tractari auto Sibiu.

Exista si cazuri cand diverse firme necesita servicii de remorcare pentru motive mai putin obisnuite. In situatia in care ai o problema cu autovehicule ce nu sunt ale clientilor ori cu autovehicule neautorizate „uitate” in parcarea firmei, destule companii presteaza servicii specializate de recuperare a vehiculelor sub sechestru. Astfel, firma de asistenta rutiera Sibiu va amplasa indicatoare pentru avertizare pe proprietatea ta, dupa care va face patrule regulate la incheierea programului de munca aplicand astfel politica proprie utilizarii parcarii firmei tale. In cazul in care un autoturism ori un autocamion ignora aceasta politica, vehiculul va fi, conform legii, pus sub sechestru, dupa care proprietarul vehiculului va fi obligat sa achite toate cheltuielile facute cu tractarea si depozitarea ca sa-si poata recupera autovehiculul.

Din nefericire, in perioade de criza economica, exista creditori ce se vad obligati sa faca apel la serviciile unor firme de tractari automobile ca sa recupereze un autovehicul atunci cand debitorul ramane in imposibilitatea de a achita la vreme ratele imprumutului. Deoarece nici creditorul, dar nici proprietarul masinii nu doresc o asemenea intamplare, apelul la o companie de tractare auto Sibiu poate fi adesea unicul mod prin care creditorul sa isi poata recupera paguba dintr-un imprumut.

In cazul in care o masina trebuie mutata, cea mai sigura cale de actiune este ca aceasta sa fie urcata pe o platforma specializata. In majoritatea cazurilor, autoutilitarele au in dotare o platforma speciala ce poate sa fie inclinata si/sau coborata cu ajutorul unor piloni hidraulici. Cand masina se afla pusa pe rampa, ea revine la pozitia de baza iar autovehiculul poate fi astfel imobilizat. Acest lucru se face pentru a preveni producerea de daune suplimentare masinii.

In mod normal, nu ai fi nevoit sa apelezi la serviciile de tractari Sibiu, insa vei fi bucuros ca acestea exista daca intampini probleme si vei avea nevoie sa iti transporti masina.