Tractari auto Slatina

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Slatina, precum si datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Slatina

Need Assistance

Adresa: Str. Cireasov, nr. 22
Website: http://tractari-slatina-auto.ro/
Telefon: 0763 939 739
Email: nedelcu_alyn88@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TRACTARI.SLATINA.AUTO.OFICIAL/


TractariAutoSlatina.ro

Adresa: Nespecificata
Website: http://www.tractariautoslatina.ro/
Telefon: 0764 315 894
Email:
Pagina de Facebook:


Tractari-Help.ro

Adresa: Nespecificata
Website: https://www.tractari-help.ro/
Telefon: 0768 371 490
Email:
Pagina de Facebook:


TractariSlatina.ro (nume nespecificat)

Adresa: Str. Cuza Voda, nr. 24
Website: http://www.tractarislatina.ro/
Telefon: 0760 292 921
Email: office@tractarislatina.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractarislatina/


Nume nespecificat

Adresa: Str. Crizantemei, nr. 8
Website:
Telefon: 0726 709 104
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractari-AUTO-Slatina-Olt-1194588397220437/


La ce este util un serviciu de tractari auto Slatina

Atunci cand pleci cu masina, un serviciu de tractari auto Slatina va fi probabil ultimul lucru la care te vei gandi. Pana la urma, totul pare in regula atunci cand iesi cu masina de pe alee. Totusi, toata lumea va avea nevoie sa apeleze la un astfel de serviciu, pentru o varietate de motive.

Pana de combustibil

Este mai simplu sa pleci la drum fara sa verifici cat combustibil ai in rezervor. Pana la urma, probabil mai ramasese mult cand te-ai intors acasa. Totusi, poate ca sotia ta a plecat cu masina la cumparaturi, sau poate ca fiul tau a luat masina sa mearga la cinematograf. Alternativ, ar putea fi nevoie sa ocolesti cativa kilometri din cauza unor lucrari la drum sau a unui accident. Astfel, ai putea fi surprins sa descoperi ca rezervorul tau este aproape gol, chiar si cand destinatia ta este la mare distanta.

Cand se intampla acest lucru, probabil iti vei nota in minte sa ai mai tarziu o discutie cu sotia sau fiul tau. Totusi, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iei legatura cu un serviciu de tractare Slatina. Ei iti pot transpota vehiculul pana la o benzinarie, permitandu-ti sa umplu rezervorul si sa ajungi la timp la serviciu. Daca ai la indemana numele si numarul de telefon al unei firme de tractari si remorcari auto, va fi mai usor sa ii contactezi rapid. Majoritatea persoanelor noteaza numarul in telefon si tin o copie scrisa in portofel, pentru orice eventualitate.

Schimbatul rotii cand faci pana

Penele de cauciuc se mai intampla. Ar putea fi cel mai suparator aspect in a detine o masina, dar este si cel mai comun. Gropile, cioburile de sticla, pietrele ascutite, scurgerile de valve si chiar vandalismul ar putea fi unele din cauze. Daca se intampla acest lucru si poti sa ajungi rapid la marginea drumului, ai putea schimba tu insuti anvelopa. Cu toate acestea, ai putea sa nu te simti comfortabil facand acest lucru, sau ai putea sa nu detii cunostintele si uneltele necesare. In plus, ai putea chiar sa nu ai o roata de rezerva.

Indiferent de motivul pentru care nu te ocupi personal de aceasta problema, ar fi de mare ajutor sa ai numarul de telefon al unei companii de tractari auto Slatina. Serviciul pe care il apelezi iti poate oferi o estimare clara a timpului in care angajatii pot ajunge la tine. Iti poti informa apoi prietenii, membrii familiei sau colegii despre situatia in care te afli. Daca te afli in drum catre un anumit loc si ai putea intarzia, explicatia ta poate preveni neintelegerile.

Intre timp, serviciul de tractare Slatina va sosi si iti va transporta masina in locul in care trebuie sa ajungi. Acesta va fi cel mai probabil un service auto local, unde cauciucul avariat poate fi indepartat si inlocuit, astfel incat poti conduce din nou in siguranta vehiculul. In functie de durata acestei operatiuni, poti face si aranjamente alternative de a ajunge la destinatie.

Intrebari

In plus fata de intrebarile referitoare la timpul mediu de sosire, este bine sa adresezi serviciului de tractari si remorcari auto Slatina si alte intrebari. Ai putea dori sa stii catre care atelier auto iti vor transporta masina. De asemenea, este indicat sa ceri o estimare a costurilor si orarul pentru reparatii.