Tractari auto Targu Jiu

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Targu Jiu, precum si datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Targu Jiu

Pro Auto

Adresa: Calea Bucuresti, nr. 66
Website: http://proautotgjiu.ro/
Telefon: 0253 221 221
Email: office@proautotgjiu.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Pro1Auto


Paraschiv Auto

Adresa: Calea Bucuresti, nr. 9
Website: http://paraschivauto.ro
Telefon: 0744 553 121
Email: office@paraschivauto.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Paraschiv-Auto-Service/113440238737562


Glotando

Adresa: Str. Livezilor, nr. 1, Ticleni, jud. Gorj
Website: http://www.firmatractariauto.com/asistenta-rutiera/targu-jiu
Telefon: 0728 607 383
Email: glotando@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractari-Auto-Gorj-Glotando-SRL-342918216109452/


Karmer Auto

Adresa: Str. Tudor Arghezi, nr. 2A, Drobeta Turnu Severin
Website:
Telefon: 0721 333 070
Email: karmerauto@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SC-Karmer-AUTO-SRL-576387885710334/


TractariAutoValcea.ro

Adresa: Calea Bucuresti, nr. 26, Ramnicu Valcea
Website: http://tractariautovalcea.ro
Telefon: 0744 542 298
Email: contact@tractariautovalcea.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractariautovalcea.ro/


Care sunt serviciile oferite cel mai frecvent de o companie de tractari auto Targu Jiu?

Te temi ca vei ramane blocat in mijlocul pustietatii cu o pana de cauciuc? Simplul gand al ramaneri in pana de combustibil pe un drum fara semne de prezenta umana pe o raza de cativa kilometri de jur imprejur iti trimite un fior pe sira spinarii? Dar stiai ca exista companii specializate de tractari Tg Jiu care iti pot veni in ajutor in aceste situatii disperate? Nu doar pentru mobilizarea sau asistarea autovehiculelor aflate in diverse situatii, ci si pentru tractarea celor care au fost implicate in accidente sau care cedeaza in mijlocul drumului si cauzeaza inconveniente in trafic:

  • Asistenta rutiera de urgenta asigurata de acesti furnizori este cel mai apreciat serviciu dintre toate. Aceste companii salveaza oamenii din situatii urgente si disperate. Ai fi uimit sa stii ca exista o multime de servicii extinse in cadrul asistentei rutiere de urgenta. Unele din aceste servicii sunt expuse pe scurt mai jos:
  • Asistenta mecanica – Atunci cand te afli pe sosea, nu doar soferul, ci si vehiculul poate avea nevoie de prim ajutor. Insa, in majoritatea cazurilor, soferul nu este echipat adecvat pentru a gestiona aceste tipuri de situatii. Ar putea aparea o cedare brusca a vehiculului datorata unei avarii mecanice. Deseori, vehiculele necesita reparatii mecanice minore care pot fi realizate chiar la fata locului.
  • Servicii de tractare de urgenta – Daca are loc o cedare brusca a vehiculului in mijlocul drumului sau daca exista o situatie de urgenta care necesita un serviciu de tractari auto Targu Jiu, trebuie doar sa apelezi un furnizor de servicii. Firmele de tractari auto sunt intotdeauna pregatite si echipate corespunzator pentru a asigura servicii de urgenta. In aceste cazuri, companiile tracteaza vehiculul intr-un loc sigur si dispun repararea acestuia. In anumite situatii, nu trebuie nici macar sa platesti pana cand masina nu se afla in stare de functionare.
  • Baterie descarcata – Exista situatii in care bateria masinii nu reuseste sa asigure suficienta putere pentru bujii. Poate ca ai uitat sa incarci bateria si brusc, in mijlocul drumului, realizezi ca motorul nu mai merge. Trebuie doar sa apelezi expertii in tractare auto Targu Jiu si ei vor face toate aranjamentele pentru o alternativa potrivita.