Tractari auto Targu Mures

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Targu Mures, precum si datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook;

Firme de tractari auto si asistenta rutiera in Targu Mures

Tractari Auto Gagyi

Adresa: Str. Vulturilor, nr. 39
Website: http://www.tractari-gagyi.com/
Telefon: 0744 511 664
Email: tractari@tractari-gagyi.com
Pagina de Facebook:


Tractari Mures Dan

Adresa: Calea Sighisoarei, nr. 396, Corunca, jud. Mures
Website: http://www.tractarimuresdan.ro
Telefon: 0744 895 955
Email: tractarimuresdan@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TractariAutoMures0744895955/


B&S Consulting

Adresa: Str. Baraganului, nr. 6
Website: http://www.tractariautomures.ro
Telefon: 0720 019 101
Email: office@tractariautomures.ro
Pagina de Facebook:


Tractari-Reghin.com

Adresa: Str. Toamnei, nr. 47, Reghin
Website: https://tractari-reghin.com
Telefon: 0744 236 986
Email: kloczanory@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractari-Mures-1864543797096258


Kangoo Tourstrans

Adresa: Str. David Petki, nr. 61
Website:
Telefon: 0741 184 933
Email:
Pagina de Facebook:


Fresh Color

Adresa: Str. Harghitei, nr. D4, Cristuru Secuiesc
Website:
Telefon: 0745 659 880
Email:
Pagina de Facebook:


Firme de tractari auto Targu Mures – Remorcare si tractare de fiecare data cand ai nevoie

Daca vehiculul tau a decis brusc sa nu mai functioneze sau daca ai fost implicat intr-un accident rutier, vei avea nevoie cel mai probabil sa apelezi la serviciile unei firme de tractari auto Targu Mures care sa iti remorcheze sau transporte masina. Autoutilitarele de tractare pot fi folosite pentru toate tipurile de vehicule, remorci, masinarii, motociclete si caravane. Acest articol ia in considerare unele din cele mai populare servicii disponibile, impreuna cu informatii despre cum poti gasi un specialist in asistenta rutiera in zona in care te afli.

Transportul vehiculelor

Unul dintre cele mai populare servicii este acela al transportului vehiculelor. Specialistii in tractari auto Tg Mures iti ofera posibilitatea sa transporti orice tip de vehicul, inclusiv masini de epoca, masini sport sau chiar masini de curse. De asemenea, ei te pot ajuta inclusiv sa transporti motociclete. Autoutilitarele mari de tractare sunt de obicei dotate cu o rama hidraulica si o macara, care vor permite ridicarea in siguranta de remorci si chiar barci mici si caravane care au fost atasate de spatele masinii. Unele autoutilitare vor putea tracta doua masini in acelasi timp, daca este nevoie.

Transportul utilajelor

Numeroase tipuri de utilaje pot fi tractate utilizand autoutilitarele. Acestea pot include excavatoare, tractoare, motostivuitoare si ascensoare. Autoutilitara de tractare poate veni direct la locul lucrarii tale pentru a prelua utilajul.

Inchiderea pe dinafara

Serviciile de tractari auto Targu Mures vor putea gestiona incuierea accidentala a masinii. Acest lucru inseamna ca, daca iti inchizi in mod accidental cheile in masina sau daca pierzi singurul tau set de chei, poti sa apelezi la ei. Uneori, echipa de recuperare va putea sa faca noi chei pentru masina la fata locului. In unele cazuri, precum atunci cand este necesar un nou sistem de imobilizare, vehiculul va trebui tractat pana la un atelier unde va fi reparat la o data ulterioara.

Pornirea de urgenta

Oricine poate ramane fara baterie la un moment dat, iar cel mai des intalnit motiv pentru acest lucru este lasarea accidentala a farurilor aprinse. O echipa de tractari Tg Mures se va deplasa rapid in ajutorul tau, si iti va porni masina. Daca dintr-un anume motiv vehiculul refuza sa porneasca sau daca are nevoie de lucrari suplimentare, ei te vor ajuta sa o tractezi in siguranta pana la un garaj.

Lucrarile din zonele rurale si recuperarea de pe teren accidentat

O echipa specializata de recuperari va putea ajunge in zone greu accesibile, pentru a-ti ridica masina. Acestea pot include teren accidentat, padure sau chiar plaja.

Unde poti gasi un serviciu de tractari auto Targu Mures

Poti gasi un astfel de serviciu in zona in care te afli printr-o simpla cautare on-line. Toate companiile mari vor avea un website care prezinta serviciile furnizate, impreuna cu datele lor de contact. Chiar daca nu ai nevoie de serviciile lor, este bine sa memorezi un numar de telefon de contact in agenda ta, in cazul in care trebuie sa ii apelezi in caz de urgenta. Astazi, o firma de tractari auto Targu Mures e usor de contactat cu un simplu telefon, indiferent de locatia in care te afli. Asadar, apeleaza autoutilitarele de tractare daca esti blocat intr-un loc izolat sau in caz de avarie auto.