Tractari auto Timisoara

Pe aceasta pagina gasiti o lista cu servicii de tractari auto care sunt disponibile pe raza orasului Timisoara, precum si datele lor de contact:

 • nume;
 • adresa;
 • nr de telefon;
 • website;
 • adresa de email;
 • pagina de Facebook;

Firme de tractari , remorcari si asistenta rutiera in Timisoara

Tractari-Timisoara.info

Adresa: Str. Dacilor, nr. 25, Timisoara
Website: http://www.tractari-timisoara.info
Telefon: 0768 686 858
Email:
Pagina de Facebook:


Asistenta rutiera Timis

Adresa: Aleea Actorilor, nr. 1
Website: https://www.autoassistance.ro
Telefon: 0755 400 400
Email:
Pagina de Facebook:


SBY

Adresa: Nespecificata
Website: https://ceratrac.ro
Telefon: 0722 514 167
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SBYTRP/


Promotor

Adresa: Nespecificata
Website: https://www.tractari-timisoara.eu
Telefon: 0728 006 008
Email:
Pagina de Facebook:


TractariRapide.ro

Adresa: Str. Amzei, nr. 14
Website: http://www.tractarirapide.ro/
Telefon: 0745 658 744
Email: tractarirapide@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TractariAutoTimisoara


Tractari-Timis.ro

Adresa: Str. Dorobantilor, nr. 2
Website: http://www.tractari-timis.ro
Telefon: 0722 237 261
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Tractari-timisro-484634748339584/


Intermedieri Auto Tim

Adresa: Str. Ciprian Porumbescu, nr. 104
Website: https://www.remotim.ro/
Telefon: 0721 011 711
Email: office@remotim.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/remotim/


TractariAuto-Timis.ro

Adresa: Piata Petru Maior, nr. 2, Timisoara
Website: http://www.tractariauto-timis.ro/
Telefon: 0722 237 361
Email: tractari_timis@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractari.auto.timis/


TractariAuto-Timisoara.com

Adresa: Str. Bujorilor, nr. 175, Timisoara
Website: http://www.tractariauto-timisoara.com/
Telefon: 0755 757 205
Email: iojadaniel.tractari@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tractariautoremeteamaretractariautodumbravita/


Sfaturi pentru soferii care vor sa evite nevoia de un serviciu de tractari auto Timisoara

Majoritatea soferilor vor experimenta la un moment dat nevoia de a apela la un serviciu de tractari auto Timisoara; cu toate acestea exista modalitati de a ajuta la reducerea sanselor de a avea nevoie de acest lucru. Iata 7 modalitati prin care puteti reduce sansa de a avea nevoie de un serviciu de remorcare:

1. Pastrati combustibil in masina

Pare simplu, nu? Este. Dar uitam, sau suntem prea obositi sau grabiti, si cumva ramanem fara combustibil. Primul pas pentru a mentine functionarea unei masini este combustibilul. Iata cateva modalitati prin care va puteti asigura ca va pastrati combustibil in masina.

 • Alimentati dupa program. In fiecare luni sau la fiecare a treia zi. Chiar daca mai aveti jumatate de rezervor, opriti-va sa alimentati. Faceti acest lucru un obicei.
 • Setati un punct de pe ecartamentul de combustibil sub care sa nu coborati. La un sfert sau jumatate de rezervor, opriti sa alimentati. Acest lucru va impiedica rezervorul sa se goleasca vineri, si va evita o intarziere luni la service din cauza necesitatii unei alimentari.
 • Pastrati 3-5 litri de combustibil in garaj. Daca aveti tendinta sa ramaneti des fara combustibil, puteti lua in considerare asta. Doar asigurati-va sa-l folositi in mod periodic, astfel incat combustibilul sa nu se deterioreaza in timp si sa cauzeze alte probleme ale motorului.

Daca totusi ati ramas in pana de combustibil, o firma de tractari auto Timisoara va poate fi de ajutor in acest sens.

2. Verificati strictul necesar cand opriti sa alimentati

Cand asteptati la o statie de benzina sa alimentati, in loc sa va uitati pe Facebook, uitati-va la masina. Iata o lista scurta de lucruri ce trebuie verificate in timp ce asteptati umplerea cu combustibil.

 • Verificati anvelopele. Nu este necesar sa verificati presiunea in pneuri pe fiecare roata (desi, ocazional, acest lucru nu va face rau). Pur si simplu mergeti in jurul masinii si verificati anvelopele. Cum arata banda de rulare? Pare vreuna dintre anvelope mai uzata decat celelalte?
 • Verificati uleiul de motor. Acest lucru poate sa nu fie necesar daca va aflati intr-o masina noua, dar odata ce masina are cativa ani, aceasta este o buna practica. Nu stiti niciodata cand masina poate incepe sa arate efectele imbatranirii.
 • Verificati orice posibile ramasite. Exista ceva agatat de partea de dedesubt a masinii? Exista ceva care blocheaza fluxul de aer in motor?
 • Ridicati capota si verificati furtunele si curatenia compartimentului motorului. Pare sa existe vreo scurgere lichida? Si daca tot sunteti acolo, de ce sa nu curatati geamurile? Vizibilitatea suplimentara nu a ranit pe nimeni.

3. Imbunatatiri periodice

Indreaptati-va atentia catre masina dumneavoastra din cand in cand si acordati-i un tuning. In functie de numarul de kilometri si varsta masinii, acest lucru poate insemna orice, de la o schimbare a uleiului si o inspectie multipla, pana la inlocuirea oricarui lichid din masina si inlocuirea de furtunuri, lanturi de distributie si multe alte lucruri. Daca nu sunteti sigur la ce perioada trebuie inlocuit uleiul, verificati ghidul de utilizare al vehiculului, la sectiunea de intretinere.

Daca cumva motorul se defecteaza cand sunteti pe drum si nu stiti / puteti remedia problema, sunati la o firma de tractari auto Timisoara care sa va transporte autoturismul pana la un service auto.

4. Invatati sa schimbati o roata

In lumea de azi, am devenit atat de dependenti de masini si tehnologii incat nu ne mai dam seama ca trebuie sa ne pregatim pentru un lucru pana nu e prea tarziu. Schimbarea unui pneu este unul dintre acele lucruri pe care fiecare din noi ar trebui sa stie sa-l faca. Acordati-va timp pentru a invata cum se schimba o anvelopa, astfel incat, daca sunteti blocati pe marginea drumului, fara nici o acoperire de asistenta rutiera, puteti rezolva voi insiva. Odata ce invatati cum, va lua aproximativ 10-15 minute sa schimbati o roata. Cam tot atat timp va dura minim pana majoritatea serviciilor de asistenta sau tractari auto Timisoara sa ajunga la dumneavoastra

Un alt lucru pe care va trebui sa il invatati, este cum sa reincarcati bateria masinii. Daca stiti acest lucru, puteti cere oricarui vehicul din apropiere sa opreasca si sa ridice capota pentru 5 minute astfel incat sa va repuneti in miscare.

5. Anvelopa de rezerva

Deci ati invatat cum sa schimbati un pneu, si tocmai l-ati schimbat. Acest lucru inseamna ca nu mai aveti un pneu de rezerva. Mergeti imediat la un atelier de vulcanizare pentru a repara anvelopa pe care ati dat-o jos, inlocuiti-o si puneti rezerva la locul ei, gata pregatita si asteptand urgenta urmatoare. Cu toate acestea, daca inlocuiti o anvelopa dezumflata, si pe drumul catre vulcanizare se dezumfla alta, inseamna ca ati fost alesi pentru o intalnire inevitabila cu operatorul de tractari Timisoara.

6. Pastrati elementele de baza in masina

Daca sperati sa evitati plata pentru o remorcare, atunci unele instrumente simple va pot ajuta cu adevarat. Nu spunem ca aveti nevoie de cateva truse de scule, dar cateva instrumente va pot fi de folos. Iata 7 lucruri pe care trebuie sa le pastrati in masina.

 • Cabluri de alimentare baterie;
 • Surubelnite (cu varf lat si Phillips);
 • Cheie tubulara;
 • Cric;
 • Suport pentru cric;
 • Cheie multifunctionala;
 • Ciocan mic.

Cu aceste instrumente de baza in masina, puteti iesi din majoritatea blocajelor fara ajutorul unei firme de tractari auto Timisoara.

7. Ajutati alti “naufragiati”

Poate va intrebati cum va ajuta asta sa evitati nevoia unei tractari. Am descoperit cateva lucruri pe care acest tip de actiune le poate face pentru Dvs:

 • Castigati experienta. In cazul in care ii ajutati pe altii, veti deprinde experienta pentru atunci cand masina dumneavoastra se strica. Ce poate fi rau in asta?
 • De multe ori, atunci cand va opriti pentru a ajuta pe cineva, ei vor gasi mai usor sa ajute pe altcineva in schimb. Cine stie? Persoana pe care se opresc ei sa o ajute, se poate opri sa va ajute chiar pe Dvs pe viitor.

Daca nu v-ati dat seama, noi credem in a oferi altora ceea ce dorim sa ni se ofere. Daca ne ajutam reciproc cu totii, va fi mult mai bine pentru toata lumea. Daca totusi nu este nimeni in preajma care sa va dea o mana de ajutor la nevoie, apelati cu incredere la o firma de tractari auto Timisoara.